Veelgestelde vragen

Hierbij alvast een aantal vragen en antwoorden die eerder gesteld werden. Mocht je twijfelen neem dan contact op met Mark Tollenaere via telefoon 0475 64 80 40 of maak gebruik van het contactformulier. 

 

Is er voorkennis nodig om deel te nemen aan de workshops?

  • Nee, al onze workshops zijn zo ontworpen zodat geen voorkennis nodig is. Naast de lesgever is er ook een tweede begeleider die mensen helpt waar nodig. 

 

Moet ik mijn eigen materialen meebrengen?

  • Nee, alle benodigde materialen worden door ons voorzien. Maar indien je vragen het over je eigen materiaal, voel je dan vrij om die mee te brengen. We geven graag uitleg. 

 

Wat voor kleding moet ik dragen?

  • Draag kleding die vuil mag worden, omdat je actief zult zijn met materialen. Indien van toepassing voorzien we geluidsbescherming en/of veiligheidsbrillen.

 

Hoe wordt het vervoer geregeld?

We organiseren carpooling en regelen afhaling van gasten bij het station Trois-Ponts. Aan het huis is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar en er is ook een plaats voor het stallen van fietsen

 

Wat gebeurt er bij slecht weer?

  • Bij slecht weer gaan de activiteiten door onder een gezellig afdak en/of shelters.

 

Hoe kan ik me inschrijven voor een workshop?

  • Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op onze website. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Mark Tollenaere op 0475648040.

 

Is Le Vieux Logis openbaar toegankelijk?

  • Le Vieux Logis is een sfeervol vakantiehuis in Bergeval, Trois-Ponts, dat exclusief beschikbaar is voor de drie families die het hebben opgericht en hun vrienden. Meer info op https://le-vieux-logis.be/ 

 

Kan ik inschrijven als groep of een teambuilding plannen?

  • Ja, er is de mogelijkheid om als groep in te schrijven of een teambuilding te plannen. Neem hiervoor contact op met Mark Tollenaere voor de beschikbare opties.

Gaan alle workshops door in de Ardennen?

  • Ja, voorlopig is de planning voorzien met een verblijf in de Ardennen in een full service formule. Neem contact op voor workshops in andere locaties. 
TerraCraft Workshops